SZCHPH
SZCHPH
Zrušenie víkendového preteku

Autor: Milan Blahovský

Zrušenie víkendového...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

PM
Peter Matalík
21.05.2010, 21:12
Páni! Nerozvádzajme už ten jeden príspevok jedného chovateľa.Má právo na svoj názor,či už je taký,alebo onaký.Nikto sa k p.Ostroluckému nepripojil a nepodporil ho.Aj keď aj u nás padli u poniektorých podobné slová,že sobota sa dala letieť......Po vojne...čaká nás znova neľahký víkend /po dnešnom nácviku -no neviem/.
RM
Robert Molnár
21.05.2010, 17:50
Neviem už naozaj že na Milana píšete hlúposti. však on to napýsal za ich OZ. nikomu nekázal neletieť.
ZA
Zdeňek Adamík
21.05.2010, 16:51
Svatá pravda, moja řeč.
MK
Milan Klačan
21.05.2010, 15:02
To,že tu niektorý obvińujete p. Blahovského z karierizmu a spasiteĺstva je od Vás úbohé! Ako prvý správne zhodnotil situáciu a uverejnil na d. fóre zrušenie preteku.(určite má rád svoje holuby , keď tak rozhodol!!!). Potom sa pridávali ostatné OZ. Podla mňa, predseda SZ CHPH mal vyzvať a navrhnúť Obl.združeniam zrušenie pretekov minulý víkend. M.Blahovský spravil kvantum práce pre chovatelov PH , a stále sa nájdu chovatelia čo ho kritizujú a urážajú. Dúfam , že už čoskoro príde ten čas ,keď bude on a jemu podobný na "najvyšších postoch" a potom už skončí "amatérizmus", ktorý niektorým vyhovuje.
Miroslav Ďurana
20.05.2010, 23:07
Pán Ostrolucký,doteraz som nepochopil čím Blahovský ovplyvnil správou iba Vás ,alebo celé OZ. Prečo sa nedali ovplyvniť OZ-tka ktoré pustili.Ak ste odkázaný na jeho rozum tak si ho zvolte za svojho poradcu a ak máte svoj výbor OZ tak nech používa svoj rozum a nie niekoho iného. Ak ste chceli holuby nakošovať tak ste to mali urobiť a nie sa tu hnevať pomaly na každého kto Vám odpíše.
IB
Igor Barbírik
20.05.2010, 21:01
všetci mame holuby na rovnakej štartovacej čiare či je počasie priaznivé alebo zlé nad tým treba premýšlat
IN
Ivan Nemec
20.05.2010, 14:00
Pan Blahovsky, ziadne hrdinstvo, ale pravidelne sledovanie predpovednych modelov UM a COAMPS (PL), ECMWF (SHMU) a ALADIN (SK a CZ). Urcite riziko je vzdy, ale v sobotu sa letiet dalo (asi do 15 hod na severe republiky). Keby som bol v kozi ceskych funkcionarov urcite by som nesuhlasil so startom v Nemecku, lebo ten dazd co bol u nas v piatok bol v sobotu rano na západe, na cesko- nemeckych hraniciach. Nakoniec idealne pocasie nie je a ani nebude nikdy. Len niektori by chceli, aby bolo pri pretekoch postovych holubov vzdy.
PO
Pavel Ostrolucký
20.05.2010, 11:10
Pán Holienka - Holjenka - je mi Vás úprimne ľúto, ja som Vám odpovedal pekne / nevedel som, že jedno je heslo a duhé meno len to ie - je mi nejako nesedelo/. Je mi lúto aj to že ste potratili holuby, ale bez toho to asi nikomu nejde. Vy ste asi neleteli v r. 2001 daždivý Chomutov - ja som tam vtedy oplel všetky špičkové závodníky a od vtedy som slabý chovateľ - tiež vinou neuváženého vypustenia holubov do dažďa. Minulo výkendové počasie bolo pod psa, ale v sobotu sa letieť dalo, niektoré OZ to leteli a leteli DOBRE, to tvrám od samého začiatku a nič na veci nemením, tak neviem kde ste čítali, že veci mením. Prajem Vám veľa zdravia a príjemné dokončenie sezóny, dúfam, že Vám Vaša dcérka, pri tom pomôže - chov PH nie je len o príjemných chvíľach, ale niekedy prídu aj sklamania a cez tie sa musí chovateľ povzniesť sám a ísť ďalej so vztíčenou hlavou, preto to nevzdávajte, prajem Vám čo najmenšie straty a radosť z holubov.
MB
Milan Blahovský
20.05.2010, 09:40
Ideálne počasie, ani zmienka o daždi, no čo už aspoň si pritvrdili holuby... To či takto časom dopadne aj niektoré OZ u nás závisí od hrdinstva či kariérnom zmýšľaní ich funkcionárov.
ML
Miroslav Luhovy
20.05.2010, 09:01
Pretek 15.5.2010 mohol dopadnut aj takto: http://www.postovniholub.cz/vysledkyCS/zavodyOS/2010/Tabor/04KU.txt My sme takyto zavod zažili pred dvomi rokmi a nie je to nič príjemné.
PH
Peter Holienka
19.05.2010, 20:31
Pán Ostrolucký prosím Vás keď je niekto pod niečim podpísaný tak sa vyjadrujte na jeho adresu a nie na druhého. Ja nemôžem za to že dcéra má taký názor aký má ja s ňou tiež v mnohých veciach nesúhlasím, ale ak niekto nevie ako sa volá a čo píše tak ste to vy a nie moja dcéra. Čo píšete vo vašich príspevkoch mňa osobne nezaujíma a po dnešnom prečítaní vašich príspevkoch sa už na vašu adresu radšej vyjadrovať nebudem,lebo z toho čo píšete je mi zle. Tiež nemôžem za to,že dcéra použila moje prihlasovacie meno. Ja môžem povedať len toľko ,že mňa po vlaňajšom krachovom závode holuby viacmenej prestali zaujímať a keby nie dcéry tak dnes už holuby nemám. Tak Vám želám aspoň jeden taký krachový závod hoci by mi bolo ľúto tých holubov,ktorý by sa museli trápiť aby ste sa konečne prebrali a nepísali v každom príspevku niečo iné a nezhadzovali vinu na druhých a taktiež neosočovali druhých. Ja osobne sa k tejto téme viac vyjadrovať nemienim,a ani ma to v celku nezaujíma. Z pozdravom letu zdar. Holjenka Peter
JD
Jozef Daníšek
19.05.2010, 12:17
Vlado.Človek sa nestačí diviť,ako dokážeš kľučkovať.Tak teraz podľa Teba najnovšie není vina na strane výboru OZ,že porušuje stanovy,ale vina ostala na p.Pučkovi,ktorý sa mal ohlásiť a ja dokonca zavádzam chovateľskú verejnosť.Tak teda ešte raz.Kto tu zavádza chovateľskú verejnosť je výbor OZ-Žilina.ktorého si členom.Naviac si členom prezídia SZ.A ak sa priamo za Tvojej účasti ako člena výboru porušujú"Stanovy SZ CHPH" tak to je prisilná káva.Stanovy,totiž jednoznačne hovoria čo znamená uznesenie s konferencie pre výbor OZ.A výbor uznesenie dva krát svojvoľne porušil.Po prve:zmenil "ODSÚHLASENÝ" !! konferenciou pretekový plán a porušil uznesenie o dopravnom prostriedku.To bolo dokonca riešené ako osobitný bod konferencie.A ty sa mi tu snažíš nahovoriť,že o ničom nevieš a začínaš sa tváriť podľa príslovia " Ja nič ja muzikant"a navrhuješ mi aby som sa obrátil na iných kompetentných. Lenže Ty si členom výboru OZ Žilina a člen prezídia SZ.Vidíš ešte niekoho kompetentnejšieho okrem seba.Obežník by mal zostavovať podľa stanov výbor OZ.To znamená,že každý člen výboru nesie rovnakú zodpovednosť.Pokiaľ je to v Žiline ináč, tak sa porušujú stanovy.A to by Teba ,ako členovi prezídia nemalo byť jedno.A nechceš mi snáď nahovoriť,že keď tento výbor porušuje a neberie za bernú mincu uznesenie konferencie by zrazu bral na vedomie nejakú kontrolnú komisiu a jej stanovisko.Po tom čo tento výbor predvádza mu v Žiline málokto verí.A to po tom ,ako ste mimoriadne zasadli a hlavného vinníka neprizvali Vám neverí už určite nik.A Ty buď chlap a netvár sa ako chameleón.
MB
Milan Blahovský
19.05.2010, 10:20
Vlado , aj takto sa dokáže prejaviť kariérista a spasiteľ :o)))))
VS
Vladimí­r Smieško
19.05.2010, 09:52
Milan, za tri body. Stručné, výstižné a hlavne užitočne predvídavé.
MB
Milan Blahovský
19.05.2010, 08:37
Ja ale nekončím a pred prichádzajúcim víkendovým pretekom upozorňujem OZ, ktoré budú prechádzať autami Moravou prípadne ako my, tam vypúšťať, nech si overia stav komunikácií či mostov , ktorými by mali prechádzať, pretože je možné, že ich prívalová voda poškodila a možno aj bude potrebné hľadať nové miesta štartov. Kto to vezme ako poplašnú správu jeho problém, len aby ste neboli zaskočení a hlavne vaši vodiči.
PO
Pavel Ostrolucký
19.05.2010, 08:00
Milan ja som napísal svoj názor a že s tým končím, tak končím - neurážaj sa Ty máš tiež rôzne názory, ktoré ja nemusím akceptovať!
MB
Milan Blahovský
19.05.2010, 07:45
Paľo, vyprosujem si aby si k mojmu menu pripájal spojenia ako spasiteľ, karieristá či iné. Skončí s tým trapným vypisovaním pripomínajúcim decko čo mu vezmu hračku.
PO
Pavel Ostrolucký
19.05.2010, 07:33
Pán Peter Holienka - alias Barbora Holjenková - Vy ani neviete ako sa voláte a čo píšete. Nečítali sme všetky moje príspevky. Holuby mám rád tak ako Vy. Ja som tiež písal hore vyššie, že holuby sa v nedeľu vypustiť nedali a keby boli nakošované a boli vyvezené, boli by v nedeľu privezené asi späť. Jednalo sa o sobotu, kde si viac ÓZETIEK začalo presúvať preteky, no na základe ako píšu niektorí chovatelia sa po DOPORUČENÍ p. Milana Blahovského - Vášho SPASITEĽA začali tieto nepochopiteľne rad radom odvolávať, tak že sa preteky aj na sobotu zrušili. A aké prekvapenie - teraz je veľa chovateľov strašne múdrich a zistili, že niektoré OZ preteky v sobotu leteli, leteli PERFEKTNE, lebo tomu počasie prialo. Nič viac nič menej. Nerobte zo mňa KATA ja som nikde nenapísal, že holuby majú byť vypustené do nečasu, alebo do dažďa, ja som písal, že pri nepriazni počasia, ak by sa holuby vypustiť nedali, že by sa priviezli naspäť domov. Máte to napísané po lopate a dúfam, že to pochopíte, ja na túto tému končím - prichádza ďalší víkend holuby treba po neplánovanom oddychu pripravovať na tento, alebo na DVOJPRETEKY, čo po zrušení pretekov budú nasledovať !!!
VS
Vladimír Sudor
18.05.2010, 21:53
Jozef,neviem prečo by som mal ja zastavovať Aviu,keď každá ZO dostala ešte pred prvým nácvikom t.j.pred 18.4.2010 rozdeľovník boxov a harmonogram zberu na celú pretekovú sezónu, a tam sú jasne rozpísané rozdelenie boxov na pretek Brno pre Aviu + vlek,tak prosím ťa nezavádzaj tu chovateľskú verejnosť a netvár sa ako keby si o tom počul až na zbere na Brno.Prečo si teda nekonal ty resp.člen KK p.Puček,ktorý je z tvojej ZO.Mali ste na to viac ako dva týždne a nikto ani len necekol.Keď tajomník OZ urobil na pretek Brno rozpis pre Aviu,určite mal na to dôvod. To čo som vedel som ti odpovedal ,ďaľšie otázky prosím ťa smeruj na predsedu resp.tajomníka OZ. [%sig%]
PH
Peter Holienka
18.05.2010, 20:16
Pán Ostrolúcky hoci Vás osobne nepoznám nedá mi nezareagovať na vaše príspevky.Neviem kde to žijete ale z vašich príspevkov mi vychádza jedno a to,že neprávom osočujete p.Blahovského a za druhé,že nemáte rád poštové holuby.Naše OZ tiež neuskutočnilo závod a som rada,že to tak dopadlo,lebo sezona len začína hoc tiež padali názory,že sa mohlo letieť v sobotu a čo ak by to dopadlo zle koho by sme zase súdili.Naše OZ malo už viac takýchto krachových závodov v minulosti a verte mi,že nebolo mi všetko jedno keď sme mali doma z 54. ks v prvý ďeň 4 ks. a do dnešného dňa nám chýba polovička holubov a neboli to žiadni mladíci,ale holuby,ktoré mali v minulosti vyhraté prvé ceny aj z 800 km a nalietané za rok 8-10 tratí a čo bolo najhoršie,že sme museli zlikvidovať takmer celú druhú liaheň mláďat.Takže týmto príspevkom chcem poďakovať p.Blahovskému zato,že upozornil verejne chovaťeľov na zlé počasie a tiež by ste sa mali zamyslieť nad tým ako by sa vám bežalo len v tričku po búrkach a dažďoch a pri takej zime aká bola v neďeľu.Podotýkame,že tiež nemáme doma vdovce ale lietame na prirodzenej metode tak si nemyslite,že by ste z tej vašej prirodzenej v takom počasí nič nestratili a prosím vás zamyslite sa či máte rád poštové holuby alebo ich chcete len trýzniť. S pozdravom LETU ZDAR Barbora Holjenková
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.